• Верижен трион бензинов STIHL MS 170 D

Верижен трион бензинов STIHL MS 170 D + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

STIHL MS 170 D e лек бензинов трион с катализатор (1,2 kW)

Лек бензинов трион с катализатор. Идеален за рязане на дърва за огрев и строене с дървен материал. Подходящ и за поваляне на дървета с диаметър до 31 сантиметра.

Технически данни
Работен обем 30,1 см³
Мощност 1,2 kW/1,6 к.с.
Тегло  4,2 кг.
Тегло за единица мощност 3,4 кг/kW
Дължина на шината 30 см.
Верига STIHL Oilomatic стъпка 3/8" P
Звуково налягане 100,0 dB(A)
Звукова мощност 109,0 dB(A)
Ниво на вибрациите ляво/дясно 4,3/6,2 м/сек²
 

Серийно оборудване

Антивибрационна система:

Силните вибрации на местата, където се държат моторните уреди, могат да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При уредите, оборудвани с нея, вибрациите предавани от двигателя и работния инструмент към местата, където се държи машината, са значително намалени.
 

Серийно оборудване

Еднолостово управление:

Функциите на машината, като студено и топло стартиране, режим на работа и покой, се управляват посредством един единствен лост. Това осигурява комфорт и безопасност по време на работа, тъй като позволява дясната ръка да е винаги на ръкохватката.
 

Серийно оборудване

Компенсатор:

Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е въпреки увеличаващото се замърсяване на въздушния филтър, мощността на двигателя, нивото на вредни емисии и разходът на гориво да остават непроменливи за продължителен период от време. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да бъде почистен. Това гарантира много дълги работни интервали без необходимост от поддръжка.
 

Серийно оборудване

Система STIHL Ematic:

Системата Ematic се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло намалява до 50%.
 

Верижен трион бензинов STIHL MS 170 D

  • Производител: STIHL
  • Код: STIHL MS 170 D
  • Наличност: Налично
  • 478.00 лв. с ДДС